Alle børn fortjener at smile

Vi tror på, at SMIL kan være med til at lette hverdagen for alvorligt og kronisk syge børn og deres familier.

Det er helt centralt for os, at alle arrangementer har fokus på alt andet, end sygdom. Her handler det bare om at være sig selv og have det sjovt.

Pause fra sygdom

Vi holder fester og events på landets hospitaler for at give børnene en positiv association til de hospitalsbesøg, der fylder meget i hverdagen.

Vi laver sociale arrangementer uden for hospitalerne, hvor syge børn, søskende og forældre får et dejligt afbræk i en barsk hverdag, og hvor der er mulighed for at møde andre familier i samme situation.

Vi ved, at det er hele familien, der bliver ramt, når et barn er alvorligt eller kronisk syg.

Fokus på hele familien

Vi faciliterer sommercamps og rekreationsophold i samarbejde med Comwell Hotels, hvor familierne kan nyde familietid. Weekenderne indeholder også faglige og underholdende indslag til både forældre og børn.

Vi har fokus på forældrene, og ved, at de mange gange er børnenes bedste medicin. Derfor laver vi forældremøder og forkælelsesophold for de forældre, der trænger til at få en pause, fokus på sig selv og hinanden og for en gangs skyld opleve, at der er nogen, der ordner det hele for dem.

Donationer til hospitalerne

Vi laver små og store donationer, som kan gøre hverdagen lidt sjovere, når man er indlagt som barn. Vi har blandt andet doneret interaktive legegulve og vi uddeler hvert år julekalendere på børneafdelinger i hele landet.