Nyt om SMILfonden

Her kan du læse med, når der sker større nyheder om SMILfonden.
Du kan også følge vores hverdag på facebook og instagram

SMILfonden får nye kræfter i bestyrelsen

Skrevet d. 16. juni 2020

Vibeke Brix Christensen, overlæge på børneafdelingen og børnekirurgisk afdeling, samt Laura Vilsbæk Olesen, digital forretningsudvikler, indtræder i SMILfondens bestyrelse.

Læs mere

Orientering om SMILfonden og COVID19

Skrevet d. 13. marts 2020

I SMILfonden har vi i forlængelse af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger om, hvordan vi skal forholde os i forhold til COVID-19 og dens smittespredning besluttet, at vi aflyser alle events foreløbig frem til midt april 2020. Vi besøger heller ikke landets børneafdelinger i den periode.

Læs mere

MOR TIL KRONISK SYG: “Jeg må nogle gange lige trække vejret ekstra hårdt for ikke at komme til at trille en tåre”

Skrevet d. 20. april 2019

NYE FÆLLESSKABER: I SMILfonden skaber vi mulighed for, at børn med alvorlige og kroniske sygdomme kan få nye fællesskaber. Venskaber og støtte som kan hjælpe, når hverdagen er svær og bekymringerne mange. Hør, hvad det har betydet for Natasjas mor, at hendes datter har fundet veninderne Laura og Rebecca gennem SMILfonden

Læs mere

“At have veninder, der selv er kroniske syge, betyder bare alt”

Skrevet d. 14. april 2019

NYE FÆLLESSKABER: I SMILfonden skaber vi mulighed for, at børn med alvorlige og kroniske sygdomme kan få nye fællesskaber. Venskaber og støtte som kan hjælpe, når hverdagen er svær og bekymringerne mange. Hør, hvad det har betydet for Natasja, at hun har fundet veninderne Laura og Rebecca gennem SMILfonden.

Læs mere
1 2 3 5 Sidste